Trakker NXG PVA Pouch

Jag köper sällan nya väskor, luggage, boxar eller sådana produkter. Jag har i stället valt att hitta de produkterna som passar mig, är av god kvalitet och ypperlig design. Nu har jag hittat en sådan produkt och den kommer säkert att finnas i min fiskeväska under de kommande 10 åren.

Trakker NXG PVA Pouch är precis vad namnet antyder att det är. En liten väska eller pouch, vilket namn man nu väljer att använda, som är avsedd för att förvara sin arsenal av PVA produkter och tillbehör för dess användande. Jag valde att förvara ganska mycket mer än mina PVA produkter i den då jag mestadels gör sticks och sällan använder stringers, solid bags, pva tape och liknande produkter.

 

Pouchen känns väldigt genuin med ett rejält 600-denier polyester material, kraftiga dragkedjor, ett skönt och rejält bärhandtag i neopren. Underdelen som står på marken har ett vattentätt och grovt Nyplax material. Storleken på väskan är Längd 25cm x Bredd 15cm x Djup 16 cm. Lagom stor men samtidigt smidig att ha med i väskan och förvara under sängen i bivvyt under fiskepassen.

 

Om vi öppnar upp pouchen så finner vi först den del där jag valt att förvara min PVA. Ett stort fack i bottnen, ett folierat, litet fack för att förvara färdiga PVA- påsar samt 6 st mindre fack i luckan till den andra delen av pouchen. De två avdelningarna stängs enkelt med en dragkedja för att slippa oreda i organisationen.

 

I väskans andra utrymme som vi finner efter att ha öppnat dragkedjan i luckan inne i pouchen består av ett stort fack. Här valde jag att förvara alla ”bra att ha saker” som jag inte kan leva med. Även på denna sidan av locket finns det möjlighet för förvaring i ett nätfack med dragkedja.

Jag har inte gjort något test av Trakker NXG PVA Pouch men den känns genuin och är genomtänkt. Jag ser inga direkta brister eller svagheter vare sig när det gäller kvalitet eller design. Därför kan jag varmt rekommendera denna produkten till den som söker en liten väska med bra möjligheter till organisation och lättillgänglighet.

Betyg 4,5 av 5