Småländskan, road trip och ice age

Under helgen blev äntligen laget till Småländska Specimentävlingen klart. Efter mycket turbulens, drama och konstigheter så löste sig problemen och alla pusselbitarna föll på plats till slut. I år kommer jag att tävla med SK Screamers tilsammans med ett gäng goa grabbar och gubbar.

SK Screamers lag 2012
Lagledare: Tobias Lindeborg.  Vice Lagledare: Jens Gliminger. John Gliminger. David Victorin. Johnny Ekeflo. Fredrik Mangotsson. Erik Petersson. Robin Lundin. Patrik Aronsson. Nutt Blomqvist. Niclas Svensson. Mathias Svensson.

Under lördagen tog jag Magnus och Erik en liten roadtrip till Ljungby och Skandinaviens Sportfiskecenter. Det var en riktigt bra dag som blev ganska lång då vi spenderade tre timmar i butiken. Dessa gick ganska snabbt då de fylldes av bullfika, fiskesnack, shopping och en massa span på prylar. Efter vårt besök i butiken gick vi med Rikard på en lördagslunch som drog ut på tiden. När fyra fiskeidioter sitter vid samma bord och snackar om det vi tycker om mest så går tiden fort. Vi toppade upp dagen med ett besök på Kosta Fishing på vägen hem. En bra dag helt enkellt!

I dag var det dags för lite rekreation i den friska luften ute på kusten!
Jag och Magnus begav oss upp till Mönsterås skärgård för en dags jerkfiske och visst blev det fiske även om vi spenderade mycket tid med att leta heta platser som var isfria. I alla vikar var det rena rama ice age och under dagen spenderade vi en del tid med att leka isbrytare för att komma fram till de platser som hade öppet vatten. Gäddorna var verkligen inte på vår sida. Inte ett enda följ eller stöt på jerkarna på hela dagen. Hur eller hur var det en trevlig dag med mycket frisk luft!

Postat av Fredrik – Fredrik@mangotsson.se