Road trip – Dag 19

Under gårdagen blev det butikshäng med mycket kul snack, lite chatt med karpfiskare som var intresserade av Northern Baits sortiment och ville ha lite heta tips till sommarkarparna. Kvällen avrundades med rudafiske men jag och Jocke lyckades inte alls bra. Fisken verkade trivas bäst djupt och vi fiskade på en grund plats. Janne och Hansson dominerade totalt med flera fiskar landade.

Under dagen har jag hängt i butiken och pratat med massa kul folk. Mitt i den begynnande eftermiddagsruschen så kom unga och nyblivna karpfiskefanatikern Albin Sundnäs från Hallstahammar in i butiken för lite shopping. Efter Desmond Howes frågat på SKKs Facebook om hjälp med prylar till ett par unga fiskare i Hallstahammar så kände jag igen den unga karpfiskaren. När jag packade grabbarnas paket hemma så tyckte jag det var synd att jag inte hade möjlighet att skicka lite fina och bra boilies. Nu när jag fick tillfället att kunna ge en ung och hungrig karpfiskare med begränsad budget så tog jag till fället i akt.

En ganska snopen ung kille fick med sig 5 kilo Northern Baits Krillers Gone Bananas och Hard Hookers av samma sort. Jag stöttar gärna unga killar som är intresserade och vill satsa på fisket. Albin prioriterade sina inköp på ett riktigt bra sätt som la pengar på en bra avkrokningsmatta så jag kände att jag sponsrar gärna med lite bra beten så att mattan verkligen kommer till användning. Albins pappa berättade att den unga karpfiskaren i stort sett bor vid sjön och att han är mycket intresserad. Det tycker jag är kul! Helt klart en bra dag för ett besök på Popup Tackle!

 

albinsundnashalstahammar