Road trip – Dag 17

I går kväll var vi ett helt gäng som begav oss från Sporting / Popup Tackle på ruda fiske och stämningen var riktigt god i bilen på vägen ut till sjön. Jocke menade på att fisket nog skulle bli riktigt trögt eftersom värmen var påtagligt tryckande och luften stod stilla. Men ska man fiska så ska man och på semestern är det vad som står på min meny i alla fall. Väl vid sjön så delade vi upp oss, jag och Jocke satte oss på en plattform tillsammans och tänkte att det blir trevligt att snacka lite skit om vi ska blanka. Janne smög undan till en lite avlägsen plats, kanske ville han vara sig själv för en stund? Det visade sig att han inte ville vara med på foto för hans ruda på 1,560 kilo återutsattes innan Paparazzi Jocke han fram. Hansson satte sig på plattformen bredvid oss och fick utstå både det ena och det andra, speciellt eftersom han lyckades trassla i vassen, få mört och bomma Rudor i parti och minut.

Till skillnad från vad Jocke trodde så blev kvällen ganska bra, i alla fall för honom, jag var nöjd med, Hansson lyckades lirka upp en fisk och Janne tog en Ruda på slutsignalen. Som vanligt var det Krill mix blandad med Northern Baits Krillicious och majs som blev mäsk och som bete var det majs hårt soakad i Krillicious. Jag har provat ganska många sprayer och dipper genom åren men inget med samma dragningskraft som Krillicious, Northern Baits har verkligen lyckats här. En naturlig produkt med hög koncentration, inget utspätt här inte. Super!

 

ruda_jocke_popuptackle_northernbaits_sjoboda_1830_1

Jocke visade fort vem som är butikens Rudakung med denna vackra fisken…

 

ruda_jocke_popuptackle_northernbaits_sjoboda_1830_2

1,830 kilon Sjöbodaguld!

 

ruda_mangotsson_popuptackle_northernbaits_sjoboda_1650

Jag försökte haka på Jocke men kom inte riktigt hela vägen. 1,650 kilo

 

ruda_hansson_popuptackle_sjoboda_1480

Hansson avancerade från att vara just Hansson till att bli Ruda samuraj och Jocke gav honom namnet Hanzai!

 

ruda_jocke_popuptackle_northernbaits_sjoboda_1770

Jocke tyckte att det var nog med trams och tog ett hårt tag i titeln som Rudakung med denna fisken på 1,770 kilo…

 

ruda_mangotsson_popuptackle_northernbaits_sjoboda_1240

Jag har nog några pass kvar innan jag får en Rudatittel men jag blev nöjd att kunna lirka upp ytterligare en fisk under kvällen…