Ni missar väl inte förordern?

Ända sedan förorderkampanjerna började för många år sedan så har det varit en av årets höjdpunkter för mig. Ett sätt att ladda upp inför det kommande året, satsningar planeras, rätt prylar beställs för dem, nya investeringar och nya drömmar. Är man dessutom lite smått prylgalen, vilket jag tror att alla karpfiskare är på ett eller annat sätt så är detta verkligen en högtid.

www.sportfiskecenter.nu finns massor av fina erbjudanden på allt från hair-stops till krokar och rigg tillbehör, sängar och bivvys. You need it, they got it! Men passa på, sista dag att lägga din beställning är den 20 januari nu på måndag.

Personligen så köper jag 80% av alla mina prylar under förordern. Det kan bli lite kompletteringar under året eller om någon tillverkare kommer med en ny produkt som jag bara inte kan klara mig utan.

I år kommer jag att fiska mer med Mainline igen och då är det perfekt för mig att handla från Skandinaviens Sportfiskecenter eftersom de tillhandahåller freezer baits rullade på Mainlines mixer och tillsatser. Jag kommer även att prova Quest Baits lite mer, jag provade dessa lite under 2013 med gott resultat. En readymades är oftast bra i dagens läge, det går inte att säga annat och dessa beten blir ett bra komplement till freezers när jag gör längre fiskepass eller när någon ställer upp och förmäskar så slipper deras frys bli full av mina beten.