Nässjömässan

Under gårdagen så gick Nässjömässan av stapeln för detta året och jag var på plats och stod i montern med Skandinaviens Sportfiskecenter. Det var en trevlig liten mässa med ganska mycket folk och mycket metare.

Min dag skulle ha börjat klockan 4.30 men i stället för att stiga upp och ta bilen till Nässjö i svinottan för uppackning så försov jag mig några timmar och halkade in en timma innan entrédörrarna skulle slås upp. Till min stora förvåning och glädje så var Rikard och Bengt klara med montern och gick och småfixade lite. Skönt! Då låg vi inte efter för att jag hade försovit mig, det hade minst sagt varit pinsamt.

20130330_2
Montern…

Under dagen trillade det in mycket folk som ville säga hej för de läst bloggen eller följer mig på Facebook och det tycker jag är kul. Det är alltid lika trevligt att få träffa sina läsare! Något som var kul var att få hälsa på folk man inte sett på 10 år och slå några ord, göra lite planer för kommande fisken. Över lag tyckte jag det var en trevlig liten mässa med en riktigt bra bredd och jag hoppas att besökarna var nöjda både med mässan, sina inköp och dagen. Tack för en trevlig dag!

Kommande helg är det dags för Sportfiskemässan i Jönköping och då ska jag mest gotta mig, träffa folk och spana runt samt förhoppningsvis lyckas få med mig kameran och ta lite paparazzibilder med.