Minnen – The beginning!

thebeginning

Var sak har ju sin början och så länge jag kan minnas har jag fiskat och varit intresserad av fiske. När min 5 år äldre bror Mattias började med specimenfisket när han var 14 år så var jag inte sen att nappa på det också. Denna bild är från Svartegöl mitt i centrala Nybro där man förr kunde ha riktigt fina fisken efter sutare. På den tiden fanns toppfiskarna kvar i gölen och även en riktigt eftertraktad guldsutare som var varje metares våta dröm i stan på den tiden. Jag kan inte säga exakt årtal på bilden men någon gång när jag är mellan 10- och 12 år gammal skulle jag tippa. Det var tider det! En dragning i swingtipen eller foliebiten gjorde en lycklig och vi fiskade från 17 tiden på kvällen fram till 9 på morgonen stirrandes på våra indikatorer som hökar. Annat än hur kidsen börjar meta i dag. Bortskämda ungar!