Ett frest på iden

Under fredagskvällen gjorde jag och Tobias ett frest på iden ute i kuståarna. Där vi testade var det minst sagt dött och efter några timmars frenetiskt driftande utan resultat så kunde vi konstatera att vi väntar lite till och testar igen. Inte en rullning eller ett tecken på liv i ån. Därför vigs helgen till sikfiske uppe i Mönsterås. En rapport om detta kommer under veckan.

Förra våren gick ett rykte att jag mäskat löjliga mängder i en sjö inför ett fiske. Det sista budet jag hörde var att jag petat i över 10 kilo boilies. I själva verket var det 30 boilies fördelat på två dagars mäskning. Ingen mängd att tala om även om det var under kallaste tänkbara förhållanden. Nu har jag tydligen varit i farten igen. Utan att ens varit vid sjön. Det är spännande i bland! Men men, som de säger, ett gott skratt förlänger livet och det får man gott av… så om någon undrar över vad jag gjort eller inte gjort så går det bra att fråga mig och inte sprida ut en massa rykten utan några som helst grunder. Hade jag mäskat x antal kilo så är det mitt val och jag hade inte haft några som helst problem med att berätta det här på bloggen där det mesta från mitt fiske omskrivs.

Sik you later.