En blick mot helgen

Den gångna helgen har knappt hunnit släppa i kroppen. Jag är riktigt nöjd med fisket och det kändes skönt att kunna knyta ihop säcken i Linneasjön med en fin fisk för sjön. Nu är det dags att blicka framåt mot den kommande helgen. Fredagen är det sittning hos tatueraren i Växjö med efterföljande utgång. På lördag är det övningskörning med Cecilia som gäller och kanske hälsa på någon av hennes släktingar. Det lämnar söndagen kvar och om det blir fiske så får det bli ett dagspass. Jag känner mig nöjd med Linneasjön, men jag vet inte om jag är klar där så att jag planenligt kan påbörja vinterfisket i Rismåla.

I Linneasjön är det betydligt trögare och färre fiskar än i Rismåla, men det är bättre chans att få en något större fisk än i Risse. Samtidigt så är det bättre chanser på ett take uppe i gölen. Jag ska ge det en funderare under dagen och påbörja en mäskning i morgon förmiddag.