Temadag mete i Borås!

Så här inför den stundande säsongen gäller det att ha prylarna i topptrim, betena redo och vara väl förberedd. Inte bara redskaps och utrustningsmässigt men även mentalt. Den perfekta kickoffen inför säsongen kommer att äga rum den 11 mars i Borås, närmare bestämt i Hammarsjöns Sportfiskes nya och fräscha lokaler.

Detta är inte bara en dag där du kan ladda upp förråden inför det som komma skall utan du kan också träffa likasinnade och kanske komma hem med nya prylar och beten men även de hetaste fisketipsen och nya bekantskaper.

Jag kommer själv att finnas på plats tillsammans med några utav de trevliga grabbarna i Team Spotted Fin Sweden. Förutom att svara på alla frågor du kan komma på om Spotted Fins produkter så delar vi med oss om våra erfarenheter, tips och kanske ett och annat fiskevatten du inte hört talas om. Vi kommer även att visa upp en hel del produkter ur Spotted Fins sortiment. Är du i valet och kvalet om vilka beten du ska använda det kommande året så har vi med oss prover på Spotted Fin The Catalyst boilies som du kan få med dig hem för avsmakning och dofta på.

Mer info finner du på evenemangets facebooksida: facebook.com/events/233495217093949