Semester från fisket

Den kommande veckan kommer jag och Cissi att spendera i Bulgarien, Sunny Beach. Det blir en fiskefri vecka vilket kan vara skönt att få nu innan höstens fiske drar igång. Vi ska även passa på att fira min 30 års dag lite lugnt och sansat.

airplanesun

Under semestern ska jag tänka igenom höstens fiske. Vilka sjöar jag ska fiska, vilka beten som ska användas och sådant praktiskt. Den första halvan av detta året har inte varit en direkt hitt för mig. Även om jag lagt 30 nätters fiske under våren och försommaren. Om det beror på dålig tajming, mitt sätt att fiska, att jag inte ”klickar” med betena jag kört i år eller något annat vet jag inte. Helt klart är det att jag ska ta mig en seriös funderare på detta under denna veckan. Blir det inte bättre resultat under hösten så kommer jag ändra om en hel del för att undvika detta nästa år.

Vid hemkomsten har jag planerat att ta en fisketur på 2-5 dygn, kanske en lång eller två kortare. Det är  sommarens sista fiskevecka och jag vill verkligen lyckas landa en fin fisk. Bloggen tar semester till V30 och jag hoppas att ni återkommer till sidan då.