Säsongen närmar sig!

Nu är allt organiserat och fixat i mitt fiskeförråd. Frysen är städad och alla andra beten uppstaplade i sina hyllor. Alla pop-up burkar står i rätt ordning efter sina dofter och det samma med dipp och Big Shots.

Blir riktigt bra nu! Möjligheten finns nu att sätta upp hela utrustningen för torkning efter regniga pass. Detta gör det lite roligare att komma hem efter en helg med regn…

Var och hämtade lite fodermajs i går hos en som säljer villtfoder. 240 kr för 60 kilo majs är billigt och bra! Nu väntar jag bara på att det ska bli dags att åka upp till Örebro och hämta mina boilies sedan är allt klart för ett härligt fiskeår.

Till helgen ska jag tvätta spön, rullar och laga spöbagen lite sedan är de prylarna i toppskick. Måste köpa diverse batterier och byta de som sitter i larm, pannlampan, radion mm.

Nu är det bara några få saker kvar att skaffa. En hink med sänken, ett kaströr för stora boilies, några banksticks och lite småsaker…

Det känns som att säsongen närmar sig med stormsteg nu! Temadagen i Ljungby är första vårtecknet, den följs av en minimässa på Pop Up Tackle och Sportfiskemässan i Jönköping. Efter det drar året igång.

Ser fram mot mitt vårprojekt innan Projekt X drar igång i början av maj…