Road trip dag 2

Nu är jag inne på andra dagen på min lilla road trip. I går han jag med ett besök på Nybro Jakt och Fiske innan resan påbörjades. Första stoppet var på Skandinaviens Sportfiskecenter i Ljungby. Därefter styrdes bilen mot Örebro och Pop Up Tackle. Jag var med och flyttade den gamla butiken till de nya lokalerna, men jag han inte stanna för att se hur allt blev. Det var med stor förväntan jag gick in genom dörren igen. Det finns inte så mycket att säga mer än att det blev bättre än vad jag kunnat föreställa mig och i butiken finns mer prylar än vad jag kunnat ana.

meteavd
En del av avdelningen för karpbeten…

I dag ska ta mig lite tid att spana in meteavdelningen lite närmre och se till att de sista prylarna till Rainbow resan införskaffas. Jag ska även hjälpa Stephan att packa lite prylar inför Karsgölsrejset som vi drar ner på i morgon. Tävlingen är från fredag – söndag, men på torsdagskvällen är det grillning som gäller och kanske lyckas vi sänka en och annan öl. Direkt efter rejset blir det ett snabbt pass i Färgsjön på vägen tillbaks upp till Örebro.

På måndagen ska jag köra upp och hälsa på Grötjocke och även sitta några nätter i SK Hookers klubbdamm.