Resension av säng mm

Har skrivit lite om min nya säng jag skaffade i våras. Det är en Nash Indulgence Mark 3 Bedchair. Mer om den finns att läsa HÄR!

2625_1291109493_1561430949

Ska börja mäska i morgon för fiske på hemmaplan under augusti. Tänkte göra som jag brukade förr, mäska en plats ofta med bara några nävar beten åt gången under en längre period. Planen är att mäska två olika sjöar så att jag hela tiden har en plats i reserv. Anledningen till detta är att det har börjat fiskats mer och mer här i hemmasjöarna. Detta är positivt för fisken och fisket, men lite trist om man inte kan sitta där man tänkt sig, därför vill jag säkra upp med flera platser.

Lite ytfiske hoppas jag hinna med under min sista semestervecka. Problemet är bara att jag i skrivande stund sitter hemma med en dunderförkylning och måste bli frisk igen. Tills dess blir det att skriva om fler kul prylar jag testat under året.