Igång med mäskningen

Så var man igång med förberedelserna inför den kommande helgen. Jag tog med Cissi på en biltur ut till sjön och planen var att hon kunde tagit lite bilder. Men nej! Det regnade lite så min kära fotograf stannade inne i bilens värme och gottade sig. Denna tiden på året så mäskar jag ganska light för att vara jag i alla fall. En halvliters maggibox med 15 mm The Source boilies var allt som åkte ut i dag. I morgon blir det inget alls, jag tror den lilla mängden räcker även om det var på två platser. På onsdag blir det en ännu mer light mäskning och på torsdag ytterligare en.

Det märks att det regnat oavbrutet ett bra tag här nu för vattennivån i sjöarna börjar bli en bit över det normala, tidigare under hösten har vi haft ovanligt lite vatten i sjöarna här i Nybro och det är skönt att det rättat till sig inför vintern.

Taggad till tusen inför helgen!