Förordern äntligen klar!

I dag la jag den sista pusselbiten i min förorder så nu ska äntligen allt vara klart. I och med att jag trappar upp specimenfisket så blev det betydligt mer prylar och en större summa jag handlat än jag hade beräknat, men det gör inget.

Riggtillbehören för mitt karpfiske kommer som vanligt från ACE som i mitt tycke gör marknadens grymmaste småplock. Det blev även lite annat smått och gott från Gardner och Trakker. När det gäller beten var det Mainline Freezers som drog det längsta strået, som komplement till detta köpte jag en hel del Ready Mades från Dynamite Baits. Jag visste inte riktigt vilka dofter jag ville köra eftersom jag inte är riktigt hemma i deras sortiment men det blev mest av The Source som jag fiskat med tidigare, Red Fish och Banana Nutcrunch blev det en hel del av med. Slutligen toppade jag upp Dynamite Baits med att ta en 2,5 kilos påse av de övriga smakerna för att få lite bättre koll på sortimentet.

Till specimenfisket blev det feedermäsk från MVDE och Swedbaits Krill Kung som jag visserligen inte testat själv, men lever den upp till ryktet från andra fiskare är det säkert en produkt jag blir nöjd med. Efter att ha kollat runt på krokar så insåg jag att det faktiskt har hänt en del på marknaden sedan 90 talet. Den krok jag hittade som kändes mest rätt för mitt fiske blev Owners Mosquiti Hooks. Riktigt fina och lätta med en grym skärpa på spetsen, samtidigt verkade de vara riktigt hållbara. Det blev även en del småplock från Guru och Preston Innovations, men även från Drennan och Darts. Till min stora lycka så hittade jag billiga feeders som faktiskt var av bra kvalitet, detta tycker jag inte hör till vanligheterna. Så är du på jakt efter en bra Swim feeder så kan jag rekommendera att kolla in Prestons sortiment.

De senaste åren har jag handlat i ett flertal olika butiker, men detta året har jag valt att handla det mesta i den närmsta butiken med ett bra utbud för att slippa långa dagar i bilen och att enkelt kunna komplettera prylar som saknas och att slippa dyra frakter. Är någon nyfiken på vart jag handlar så besök www.sportfiskecenter.nu

Under året kommer jag att ha en mängd olika prylar att skriva och berätta om både här och på svensktmete.