En händelserik senvinter…

Det ser ut att bli en händelserik och intressant senvinter och tidig vår för min del och 2015 känns som ett år som kommer bli utöver det vanliga. Våren rivstartar med två mässor och ett besök på Northern Baits och efter det så blir det fiske för hela slanten. Förhoppningsvis kan jag fiska på en hel del 2015 även om det inte kommer bli lika intensivt som 2014 så har jag en bra plan som borde kunna leverera några oförglömliga stunder i naturen, fina minnen med vänner och kanske till och med några fina fiskar på min matta.

 

northernbaits

I mitten av mars beger jag mig till Northern Baits ”Bait Cave” och produktionslokal för lite lek och experiment med många roliga saker med Henrik Hansen som liksom jag är en kille med mycket roliga ideer och tankar om beten. Det blir förhoppningsvis lite boilierullning med och ett och annat asgarv och med lite tur så kan jag presentera ett bra blogginlägg från denna lilla utflykten här på bloggen.7

 

Sportfiske-banner-Elmia-700x356

2014-03-20 till 2014-03-22 är det dags för Sportfiskemässan på hemmaplan i Jönköping och jag kommer finnas i Sporting / Attitude Baits montern montern och snackar mer än gärna träbeten, karpfiske eller bara är i vägen. Förmodligen blir jag Grötjockes bitch boy och får springa benen av mig för att hämta saker på lagret men vad gör det? Jag lär hinna förbi metetorget och spana in det med någon gång under dagarna.

 

20141222sporting popuptackle massa

2014-04-04 rivstartar våren med Mete- och Predatormässa på Sporting – Popup Tackle i Örebro och jag tänkte ta och hålla ett föredrag med massvis av bilder och lite snack om mitt karpfiskeår 2014 i fokus och karpfiske rent almänt. Från närdistans till långdistans kan vi kalla det. Jag kommer att prata om allt från ytfiske efter karp till frilina med en halv boilie som bete någon meter ut från land till vanligt karpfiske och långdistansfiske. Inte minst tar jag upp lite olika tankar kring mäskning och annat som jag anser kan påverka fisket en hel del.

 

Efter allt detta detta är det bara att packa bilen, veva på ny lina och se vad karpfiskeåret 2015 har att erbjuda. Efter succén i Kroppkärr detta året så har jag planerat en ny massiv semestersatsning i ett annat Svenskt karpvatten som jag varit sugen på länge.