Back on track! Eller på väg ditåt…

Så kan man sammanfatta det. Sedan isen gick upp och värmen kom så har jag bara hunnit ut på en dags sikfiske i sundet och den snabba våren har övergått till försommar ganska fort nu. Jag har inte hunnit lägga upp alla mingelbilder från mässan i Jönköping. Jag ber om ursäkt för detta men de borde dyka upp under helgen hoppas jag.

Hoppas på att hinna ut och försöka lirka upp årets första karp i helgen med. Planen är lite stalkingfiske och kanske någon natt i min nya bivvy. Det hade varit sweet! Är det någon som känner för ett gästfiske i Rismåla är det bara att hojta till, det blir där jag lägger mina första pass för detta året.

Nästa helg blir det tvånätters uppe i Rismmåla då vi har vårt årliga Fish In där uppe. Jag tycker det ska bli extra kul i år för min vän Grötjocke kommer ner och deltar i tävlingen som representant för Popup Tackle som är en av prisbordets sponsorer. Kan jag ha sådan tur att jag blir lottad att fiska med honom tro? Hoppas!