Henrik Hansen på Temadag Mete!

Under årets Temadag mete så har du möjligheten att träffa Henrik Hansen från Spotted Fin och diskutera allt som rör karpfiske och inte minst beten.

Henrik som ursprungligen är från Danmark men bosatt sig i Norge har en unik insikt i den industri som tar fram allt från råvaror till färdiga produkter inom fiskfoderindustrin och är en av grundarna till Northern Baits. Med detta i bagaget besitter Henrik enorma kunskaper om ingredienser och beten till karpfiske som du kan ta del av under denna dag. Henrik bytte det pressade livet som betesföretagare till att vara konsult åt det Engelska företaget Spotted Fin under 2016. Hos Spotted Fin har Henrik ett finger med de områdena han älskar mest, så som att hitta och testa nya råvaror till utveckling av färdiga produkter inom karpbeten.

Förutom sina kunskaper inom betesbranschen så har Henrik också fiskat och rest flitigt under åren. Han har hunnit med att fiska karp i snart jordens alla hörn och delar gärna med sig av sina erfarenheter. Även om denna rastlösa man fiskat alla tänkbara vatten världen runt så är det han brinner för det Norska karpfisket och att utforska dess potential.

Information om Temadag Mete
Rikard Bengtsson inviger Hammarsjöns Sportfiskes nya lokaler i Borås lärdagen den 11 mars med en temadag för alla former av mete. Karpfiskare, specimenhunters och tävlingsfiskare kommer bjudas en fullspäckad dag. Dörrarna är öppna från klockan 10 till 16.

För att sondera sortimentet surfar du in på www.hammarsjon.se och för att få mer info om denna perfekta dag att starta säsongen 2017 surfar du in på evenemangets facebooksida www.facebook.com/events/233495217093949